Έχουμε μελετήσει ένα μενού μεσογειακό με πολλές επιρροές από την Ευρώπη. Η κουζίνα μας προσφέρει καθημερινά μέχρι το μεσημέρι γλυκές και αλμυρές προτάσεις για brunch. Ξεκινήστε την μέρα σας με μια από τις πολλές υγιεινές επιλογές όπως energy balls, acai bowl, smoothies αλλά και pancakes, katsu sando και πολλές συνταγές με αυγά.

Επίσης από το πρωί μέχρι το απόγευμα μπορείτε να δοκιμάσετε τα sandwich τα οποία ετοιμάζονται την στιγμή της παραγγελίας. Το ψωμί ψήνεται για να είναι πάντα ζεστό, τα αλλαντικά και τυριά κόβονται παράλληλα και το αποτέλεσμα δικαιώνει και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ υπάρχουν τα αγαπημένα μας πιάτα σε ζυμαρικά, πίτσα και κρέας. Τα ζυμαρικά ετοιμάζονται με συνταγές που έχουμε τελειοποιήσει μέσα στα χρόνια και η πίτσα με το ζυμάρι που ετοιμάζεται στον χώρο μας με προζύμι με μεγάλη φροντίδα και αγάπη θα σας μεταφέρει σε Ιταλικά χωριά με την συνοδεία ενός κρασιού από την κάβα μας. Τέλος το κρέας, πάντα εξαιρετικής ποιότητας, ψήνεται όπως το επιθυμείτε και συνοδεύεται από διάφορες προτάσεις συνοδευτικών.

Τα βράδια σας στο Wesud συνοδεύονται κάθε Πέμπτη και κάθε Κυριακή με βραδιές live μουσικής στους ρυθμούς της Jazz αλλά και με Ελληνικό ρεπερτόριο.

Κατάστημα Βούλας

Κατάστημα Ερμιόνης

logo-wesud-retina